Over Kim2018-10-10T16:47:42+00:00

De weg van idee naar concrete uitwerking van het kaartje waar je van droomt vind ik een heel boeiend proces. Het leukste moment is natuurlijk het gedrukte eindresultaat, klaar om de wereld in gestuurd te worden.

Kim Van Geyte, Studio Droom

Ik ben Kim, vrouw van Wim en mama van 3 prachtige kinderen. Ik hou van mooi vormgegeven stationery, pastelkleuren, handlettering en dromen.

Je trouwdag of de geboorte van je kindje is geen dagelijkse kost. Drie keer heb ik het zelf mogen meemaken: dat overdonderend mooie moment waarop je (opnieuw) mama wordt. De geboortes van Vince*, regenboogzusje Elena en -broertje Vic staan voor altijd in mijn geheugen gegrift. Zo’n grootse gebeurtenis mag in de verf gezet worden!

Het is heel bijzonder om even deel uit te maken van het leven van mensen die gaan trouwen of in verwachting zijn. Een favoriet moment is dan ook wanneer een bruidspaar of ouders bij me komen met ideeën, beelden, verhalen waar ik zo enthousiast van word dat ik niet kan wachten om al dat moois om te mogen zetten in de juiste wedding stationery of het geboortekaartje dat hun verhaal vertelt. De weg van idee naar concrete uitwerking van het kaartje waar je van droomt vind ik een heel boeiend proces. Het leukste moment is natuurlijk het gedrukte eindresultaat, klaar om de wereld in gestuurd te worden. Helemaal vrolijk word ik als er een enthousiaste mail binnen komt met lieve bedankende woorden. Dat je met je passie anderen blij kunt maken is een droom!

Ik zet mijn grafische skills ook graag in voor het ontwerpen van logo’s en huisstijlen.