Navigatie

HOE WERKT HET?


KIES JE KAARTJE

Kies een kaartje uit onze uitgebreide collectie geboortekaartjes. De kleuren, lettertypes en schikking zijn steeds aanpasbaar naar eigen wens.
Wil je toch ander kaartje dan kan je een ontwerp op maat aan je winkelmandje toevoegen. Hou er rekening mee dat we dit ruim op voorhand moeten inplannen.

GEEF JE BESTELLING DOOR

Bestel via de website. Tijdens de bestelling van je geboortekaartje betaal je enkel een opstartkost van € 90. De eindafrekening ontvang je wanneer je ontwerp volledig op punt staat en je de papieren proefdruk gekregen hebt.

DIGITALE PROEF

Binnen de 24u ontvang je een geboorteformulier. Hierin vraag ik alles wat ik moet weten om te kunnen starten met de opmaak. Na ontvangst van het ingevulde geboorteformulier ga ik aan de slag. Binnen de 3 werkdagen stuur ik een eerste digitale proef via e-mail. Een ontwerp op maat wordt ingepland. Aanpassingen kunnen steeds, deze worden binnen de 3 werkdagen uitgevoerd. Er is geen limiet in het aantal correctierondes, we willen dat je helemaal tevreden bent!

PAPIEREN PROEF

Na de goedkeuring van de digitale proef krijg je ook een papieren proefdruk via de post. Hierdoor weet je exact hoe je kaartje er uit gaat zien en vermijden we vervelende misverstanden. Je ontvangt nu ook de eindafrekening via mail zodat alles netjes in orde is voor de geboorte.
Let op, wij kunnen pas beginnen drukken wanneer het volledige bedrag betaald werd.
Wanneer de factuur betaald is, kunnen we ook reeds de omslagen sturen, eventueel samen met extra’s zoals babyborrelkaartjes en doopsuiker drukwerk.

SMS OP D-DAY

Kindje geboren? Hoera! Stuur mij de naam, geboortedatum en laatste gegevens (lengte, gewicht, eventueel geboorteuur en/of kamernummer indien voorzien). Dit doe je best via sms op het nummer +32 (0)499 61 07 78. Ik stuur steeds een bevestiging wanneer het bericht gelezen werd en informeer je dan meteen ook over de levertermijn.

KAARTJES ONTVANGEN

De kaartjes worden dan zo snel mogelijk gedrukt en verstuurd, of kunnen afgehaald worden in Brasschaat (volgens afspraak).
De levertermijn bij standaard digitaal drukwerk:
Geboorte melden voor 12u én finale versie bevestigen voor 13u: de kaartjes worden dezelfde werkdag gedrukt en verstuurd. Je mag ze de volgende werkdag al verwachten!
Geboorte melden na 12u: ik doe mijn best, maar we kunnen geen levering op de volgende werkdag garanderen.

Bij speciale druktechnieken als foliedruk en letterpress is de levertermijn iets langer.

DIGITALE VERSIE

Terwijl je wacht op het drukwerk, krijg je van mij alvast een digitale versie van het geboortekaartje. Die kan je delen met familie en vrienden, als je dat wil.

FEEDBACK

Wat vond je van de service voor de geboorte? De kwaliteit van het drukwerk? De snelheid waarmee alles gebeurde?
Een recensie op onze Facebook pagina vind ik altijd fijn!
 

Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Of wil je graag afspreken om het ontwerp van het kaartje te bespreken? Contacteer me!

© 2017 - 2018 Studio Droom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel