Tips om het perfecte geboortekaartje te vinden

Binnenkort krijg je de mooiste baby ter wereld. Om deze bijzondere gebeurtenis met de wereld te delen, zoek je natuurlijk een origineel geboortekaartje. Het aanbod is zo ruim, hoe kies je een kaartje dat perfect bij jou en je kleine hartendief past? Ik heb enkele tips voor je!

Kies een kleur voor het geboortekaartje

Welke kleuren vind jij mooi, waar krijg je een warm gevoel bij? Kijk eens naar je kleerkast of je interieur, welke tinten zie je terugkomen? Aardetinten, pastelkleuren, felle kleuren of eerder zwart, grijs en wit? Misschien heb je al een accentkleur of zelfs volledig thema gekozen voor de babykamer? Laat je kleurvoorkeuren zeker meespelen in je keuze voor een geboortekaartje.

Ontdek welke stijl jij mooi vindt

Snuffel even rond in onze collectie geboortekaartjes en je zal snel zien dat er verschillende stijlen zijn. Hou je van bloemen en pastel of kies je net voor een minimalistisch kaartje? Heb je graag een illustratie als eyecatcher? Vind je de naam het mooiste in een strak lettertype of mag het wel wat speelser? Vergeet zeker niet dat de kleuren en lettertypes van collectiekaarten aangepast kunnen worden, zo maak je het kaartje net iets unieker.

Maak een moodboard

Pinterest is echt een goudmijn, het is een perfect platform voor het verzamelen van je ideeën! Neem even de tijd om alles te pinnen wat je mooi vindt, de kans is groot dat je zo een heel goed beeld krijgt van welke richting je uit wil.

Ontwerp op maat

Weet je nu hoe jouw perfecte kaartje eruit moet zien maar kun je jouw droomkaartje niet vinden bij de standaard ontwerpen? Dan maak ik met veel plezier en liefde een ontwerp op maat. Dit kaartje kun je helemaal aan jouw wensen laten voldoen en zo heb je een uniek en heel bijzonder geboortekaartje om jouw wondertje mee te verwelkomen!

By |2018-10-12T08:55:47+00:00oktober 9th, 2018|Geboorte|0 Comments

Leave A Comment